De ce vă uitați în gurile celor răi?

Cred că unii sunt dependenți de viața altora, altfel nu înțeleg de ce s-ar consuma atât de mult pentru lucrurile mărunte și pentru oamenii care nu contează.
Există probleme mai grave în viață decât să te intereseze părerea altora despre tine. Ați văzut vre-un om bun și serios care să vorbească de rău pe cineva și care să se ocupe cu prostii?
Și atunci…
De ce vă uitați în gurile celor răi?
De ce va pasă?
De ce să vă “mâncați” sănătatea cu toți otrăviții și nefericiții care cred că dacă le tulbură pacea altora vor fi mai fericiți?
De ce vă interesează cei care nu vă respectă,care nu vă acceptă,care nu vă înțeleg,care vă disprețuiesc?nu ei trăiesc în locul vostru..
De ce să priviți spre oamenii “ieftini” sufletește și mintal acolo unde oamenii sunt mărunți și mici?
Priviți spre cei care vă iubesc , oamenii care contează,de la care aveți de învățat și care va fac viața frumoasă.
Nu vă mai consumați nici o clipă din viață pe cei care nu merită,nu vă mai lăsați înjosiți pentru nimic în lume,nici nu vă explicați,nici nu vă apărați,nici nu trebuie să dovediți ceva,Dumenzeu știe inima voastră.
Niciodată pe proști nu-i poate schimba nimic și de aceea nu se merită să vă irosiți timpul sau nervi pe oameni ca ei, lăsați-le nefericirea ,o merită,mai târziu ceea ce fac ei cu voi vor face și alții cu ei.
Faceți-le în ciudă celor care nu au loc de voi și fiți fericiți!

Comentarii